Styret

UmV legger stor vekt på at virksomhetene i høyest mulig grad skal ha kompetente styret som kan bidra til å utvikle og styre virksomheten på en innsiktfull og effektiv måte.

Styret fører tilsyn med daglig ledelse og med UmVs virksomhet. Styret sørger for at UmV har forsvarlig organisering, tilstrekkelig kvalifisert personell og klare ansvarslinjer. 

UmVs styre består av følgende medlemmer:

Farid2 Farid Bouras. Styreleder
Farid Bouras er utdannet jurist ved juridisk fakultet i Oslo. Farid er, grunnlegger av UmV, aktiv styreleder og spesialrådgiver.
  jon3

 

Jon H. Nordbrekken. Styrets nestleder
Jon Harald Nordbrekken, er en kjent gründer og profilert næringslivstopp. Jon er styreleder i B2Holding ASA, Bank2 ASA og i Valset Invest AS. Jon var også styreleder for Vålerenga Fotball (VIF) Jon har vært med i UmV siden 2002.
Beenish Beenish Ajaz. Styremedlem
Beenish, er Produktkoordinator i Get. Beenish har vært med i UmV siden 1999, og i 2003 som styremedlem. 
musttt Mustapha Laatiaoui. Styremedlem
Mustapha er utdannet diplomøkonom, og grunnlegger av UmV. Mustapha leder økonomi- og virksomhetsstyring FO Drift og Vedlikehold hos Veidekke Industri AS.
   
Petter2 Petter Frøysa. Daglig leder
Petter er utdannet barnevernspedagog. Petter har over 35 års omfattende erfaring innen alle typer forebyggende arbeid. Petter har arbeidet bl.a. som avdelingsleder ved Oslo Friomsorgskonter, barnevernspedagog ved ulike instanser og er en habil fjell- og grotteklatrer.